Sunday, 18 December 2011

Dicipta Oleh Manusia Untuk Manusia

Sahabat blog sekalian,

Semestinya anda  semua  ingin  tahu mengapa saya  memilih  syarikat ini. Sebelum saya 'pulun' lebih  jauh, saya bersama rakan niaga lain telah  menyelidik latarbelakang syarikat ini.

Syarikat ini telah ditubuhkan oleh  2orang adik beradik ini iaitu Rick Cotton dan Don Cotton. Asalnya mereka mencari penawar untuk bapa mereka  yang mengalami sakit kanser. Atas nasihat seorang doktor, beberapa penyelidikan  telah  dibuat dan  satu penemuan  hebat  telah ditemui. Dimana,tumbuh-tumbuhan  hebat seluruh dunia telah disatukan ekstraknya.  Dan  penyelidikan ini tidak terhenti disini. kajian  demi kajian dijalankan  untuk memastikan produk yang dikeluarkan oleh  EXFUZE sentiasa  memberikan yang  terbaik kepada suluruh isi  dunia hari  ini  dan masa hadapan kelak. 

Apa yang lebih menarik, syarikat ini bertulang belakangkan orang-orang yang hebat. Selain dari dua orang adik beradik ini, seorang lagenda hebat  dalam industri ini  turut serta iaitu  PAUL MORRIS. Paul Morris telah melihat potensi  disyarikat  ini. Beliau telah menjual saham-sahamnya di syarikat lain dan berani mengambil langkah bijak untuk  turut serta dalam EXFUZE.
                                                                                                          
  
No comments:

Post a Comment