Testimoni

Masalah Anak yang Nakal
                           Anak lelaki saya berumur 12 tahun. Dia seorang yang hiperaktifdan malas melakukan kerja sekolah. Setelah mengambil eXfuze selama 2 minggu, guru kelasnya menyatakan terdapat perubahan positif padanya seperti menjawab soalan dalam kelas. Paling mengembirakan, beliau mampu menyiapkan kerja sekolah yang diberikan.

Pn. Sharina, Gombak Masalah Tulang Belakang, Darah tinggi &  Masalah Paru-Paru

Saya berumur 73 tahun. Mengalami scatica (masalah tulang belakang), lemah jantung, darah tinggi dan bengkak di kaki. Saya mula mengambil eXfuze pada 20/02/2011. Pada 7/3/2011 saya ke hospital untuk pemeriksaan kesihatan,  doktor mengesahkan tekanan darah telah menurun dan jantung saya tidak lagi bermasalah. Bengkak di kaki mulai surut. Rakan-rakan menegur muka saya kelihatan cerah dan kini mereka cemburu kerana saya tidak lagi menggunakan tongkat dan berat badan saya kini menurun sebanyak 10kg.

Ibu Nur, Tmn Melawati  010-7988679


Strok


“Ayah saya mengalami serangan ‘stroke’nya yang ke-2 pada Februari 2010 & bahangian tubuhnya sebelahkanan beliau telah lumpuh. Pada Jun 2010, kawan beliau telah memperkenalkan Seven+.
Selepas seminggu mengambil Seven+, beliau mampu mengangkat tangannya dan membengkokkan lutut. Kami amat berterima kasih pada eXfuze kerana mempunyai produk hebat ini”.
                                                      Pn. Zuhaida Ibrahim